Εθνικής Αντιστάσεως & Αγίων Σαράντα - Νέα Ερυθραία
Καθημερινές 08:00-18:00, Σάββατο 08:00-15:00 & Κυριακές ΚΛΕΙΣΤΑ

ΚΥΡΛΟΣ Ο.Ε.

Τα Νέα μας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

MADE TO FEEL GOOD

Το ελαστικό Goodyear Vector 4Seasons Gen-2 νικητής της δοκιμής ελαστικών παντός καιρού του Auto Bild.
Xx Οκτωβρίου 2017 – Το γερμανικό περιοδικό ‘Auto Bild’ ανακήρυξε το ελαστικό Goodyear Vector 4Seasons Gen-2 νικητή της πιο πρόσφατης δοκιμής ελαστικών παντός καιρού. Σύμφωνα με το περιοδικό, το ελαστικό της Goodyear επέδειξε την καλύτερη οδηγική επίδοση σε όλες τις καιρικές συνθήκες, ειδικά σε συνθήκες βροχής και χιονιού.

Διαβάστε περισσότερα..

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

MADE TO FEEL GOOD

Η Goodyear προσφέρει λιγότερο θορυβώδη οδήγηση με την χειμερινή σειρά ελαστικών με τεχνολογία SoundComfort. Η τεχνολογία Goodyear SoundComfort μειώνει τα επίπεδα του θορύβου στο εσωτερικό του αυτοκινήτου έως 50% (- 4 dbA) κατά μέσο όρο.
27 Σεπτεμβρίου 2017 – Η Goodyear λανσάρει τη νέα χειμερινή σειρά ελαστικών με τεχνολογία SoundComfort. Έχοντας εντάξει επιτυχώς την τεχνολογία μείωσης θορύβου στη θερινή της σειρά, η Goodyear προσφέρει τώρα στους καταναλωτές τη δυνατότητα να επιλέξουν χειμερινά ελαστικά με τεχνολογία SoundComfort.

Διαβάστε περισσότερα..

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

FOREVER FORWARD

H Dunlop διευρύνει τη χειμερινή σειρά ελαστικών με τεχνολογία Noise Shield για άνετη χειμερινή οδήγηση επιδόσεων. Η τεχνολογία Dunlop Noise Shield είναι τώρα διαθέσιμη σε πέντε νέες διαστάσεις στη σειρά χειμερινών ελαστικών.
27 Σεπτεμβρίου 2017 – Η Dunlop παρουσιάζει τη νέα χειμερινή σειρά ελαστικών της με τεχνολογία Noise Shield. Η συγκεκριμένη τεχνολογία μειώνει τα επίπεδα θορύβου μέσα στο όχημα έως και 50%, σε όλους τους τύπους οδοστρώματος, χωρίς να επηρεάζει οποιονδήποτε άλλο παράγοντα οδηγικής επίδοσης, όπως η χιλιομετρική απόδοση, η κατανάλωση καυσίμου και η ταχύτητα.

Διαβάστε περισσότερα..

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

MADE TO FEEL GOOD

Τα ελαστικά Goodyear’s Vector 4Seasons Gen-2 βραβεύτηκαν ως «Υποδειγματικά» στην πιο πρόσφατη δοκιμή ελαστικών για όλες τις εποχές του Auto Bild allrad, «All Season tire test1».
14 Σεπτεμβρίου 2017 – Στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού Auto Bild allrad, οκτώ ελαστικά για όλες τις εποχές, τέθηκαν σε δοκιμή, με τα Goodyear’s Vector 4Seasons Gen-2 να ανακηρύσσονται τα ελαστικά με την καλύτερη επίδοση και να μοιράζονται την πρώτη θέση. Το εν λόγω ελαστικό χαρακτηρίστηκε ως υποδειγματικό για την, σχεδόν εφάμιλλη με αυτή ενός χειμερινού ελαστικού,  επίδοση του σε χιόνι, την μικρή απόσταση φρεναρίσματος σε υγρό οδόστρωμα και για τη χαμηλή παραγωγή θορύβου που καθιστά την οδήγηση πιο άνετη.

Διαβάστε περισσότερα..