Εθνικής Αντιστάσεως & Αγίων Σαράντα - Νέα Ερυθραία
Καθημερινές 08:00-18:00, Σάββατο 08:00-15:00 & Κυριακές ΚΛΕΙΣΤΑ

ΚΥΡΛΟΣ Ο.Ε.

Ελαστικά αυτοκινήτων στη Νέα Ερυθραία

Η εταιρεία Κύρλος Ο.Ε. δραστηριοποιείται από το 1981 στα ελαστικά αυτοκινήτων με έδρα τη Νέα Ερυθραία, στη γωνία των οδών Εθνικής Αντιστάσεως 8 και Αγίων Σαράντα. Χάρη στη πολυετή εμπειρία μας αλλά και στο άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας είμαστε σε θέση να παρέχουμε υπηρεσίες και προϊόντα υψηλού επιπέδου. Η εταιρεία Κύρλος, στη Νέα Ερυθραία, είναι μέλος του δικτύου superService, διαθέτοντας ελαστικά των εταιρειών GOODYEAR, DUNLOP, FULDA και SAVA. Παράλληλα, στο κατάστημά μας θα βρείτε όλες τις επώνυμες μάρκες ελαστικών όπως: MICHELIN, PIRELLI, BRIDGESTONE.
Όλα αυτά τα χρόνια, λειτουργούμε με κύριο γνώμονα την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας αλλά και με σεβασμό προς τις απαιτήσεις τους. Εκτός από τα ελαστικά αυτοκινήτων, στην επιχείρηση Κύρλος, στη Νέα Ερυθραία παρέχονται:
  • Ζάντες
  • Επισκευή ελαστικών
  • Αλλαγή ελαστικών
  • Κινητό συνεργείο αυτοκινήτων
  • Μέτρηση – αλλαγή ελατηρίων – αμορτισέρ
  • Ευθυγράμμιση – Ζυγοστάθμιση
Είμαστε στη διάθεσή σας, για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε!

Ζυγοστάθμιση – Ευθυγράμμιση αυτοκινήτων

Η ζυγοστάθμιση και η ευθυγράμμιση είναι δύο πολύ σημαντικές εργασίες που πρέπει να πραγματοποιούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα από εξειδικευμένο συνεργείο. Η ζυγοστάθμιση είναι η εργασία που εξασφαλίζει την ίση κατανομή της μάζας του τροχού πετυχαίνοντας γρήγορες ταχύτητες χωρίς “τρεμούλιασμα” του τιμονιού, αργή φθορά των ελαστικών καθώς και μέγιστη ασφάλεια.
Η ευθυγράμμιση εξασφαλίζει την ομαλή κίνηση των τροχών στην κεντρική γραμμή του οχήματος σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή, αφού η ευθυγράμμιση κάθε οχήματος διαφέρει. Η εταιρεία Κύρλος Ο.Ε., στη Νέα Ερυθραία αναλαμβάνει τη ζυγοστάθμιση και την ευθυγράμμιση του οχήματός σας άμεσα, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Χαρακτηριστικά & Δυνατότητες

Πολυετής Εμπειρία: 100%

 

Ποικιλία Προϊόντων: 100%

Ανταγωνιστικές Τιμές: 100%

 

Υψηλή Ποιότητα Υπηρεσιών: 100%

Αξιοπιστία Υπηρεσιών: 100%

 

Επώνυμες Μάρκες: 100%

 

Δείτε τα προϊόντα μας